Om mig

För att introducera mig på enklaste möjliga vis så är jag en golffantast. Jag tycker att det är otroligt spännande med golf, både att spela själv och att följa tävlingar och allt möjligt som är golfrelaterat. Här på min blogg kan du bland annat läsa om mig som person, min golfklubb, mitt handicap och vad jag har att säga angående regler och begrepp som kan vara bra att kunna samt vilken utrustning som kan vara bra att ha.

Varför just golf

Det finns ett antal olika anledningar till att just golf är det jag har fallit så hårt för. Det är till exempel otroligt avslappnande varje gång man får möjligheten att ge sig ut på golfbanan för att spela golf. Det är någonting speciellt med en så öppen plats och att spendera ett par timmar utomhus med att göra någonting som man tycker är kul. Självklart tycker jag även att det är spännande att försöka sänka mitt handicap genom att ständigt bli en bättre golfare. Men jag tycker även om golf på grund av att det är en väldigt gammal sport som fortfarande spelas på samma vis som det alltid har. Det finns någonting traditionsenligt med att spela golf.

Jag tycker dock inte bara om att spela golf själv utan jag tycker även att det är spännande att följa golftävlingar och se på när andra spelar golf. Jag tycker till exempel om att spela på golf, det vill säga satsa pengar på vinnaren i en turnering eller i så kallade head to head-matcher.

Välkommen

Hur som helst så vill jag önska dig välkommen till min blogg och jag hoppas att du finner läsningen som erbjuds intressant, underhållande och informativ. Jag förklarar till exempel hur handicap i golf fungerar vilket kan vara bra att veta om man är en nybörjare som är osäker på exakt hur det går till när man räknar ut handicap och hur det används i praktiken.